3M PFNDE007, Notebook, Rammeløst display privatlivsfilter, Sort, Anti genskin, Anti-reflekterende, 16:9, Bredformat

Forsiden / 3M PFNDE007, Notebook, Rammeløst display privatlivsfilter, Sort, Anti genskin, Anti-reflekterende, 16:9, Bredformat
Produktet kan p.t. ikke leveres, og er muligvis udgået. Kontakt os venligst for hjælp til at finde et tilsvarende produkt.
3M PFNDE007, Notebook, Rammeløst display privatlivsfilter,  Sort, Anti genskin, Anti-reflekterende,  16:9, Bredformat (7100170652)

3M PFNDE007, Notebook, Rammeløst display privatlivsfilter, Sort, Anti genskin, Anti-reflekterende, 16:9, Bredformat

Varenr.:
7100170652
EAN:
0051128008737
  • Type Kontorartikler
Beskrivelse

3M™ databeskyttelsesfiltre i sort til berøringskompatible bærbare pc'er giver effektiv "mørklæggende" databeskyttelse i verdensklasse mod kig fra siden uden for synsvinklen på 60 grader. Et af vores tyndeste databeskyttelsesfiltre, som er designet til de tyndeste enheder, der bruges i dag. Den satinagtige, matte finish er glat at røre ved og giver utrolig billedklarhed, hvilket gør det særdeles velegnet til skærme med høj pixeltæthed. Fra 3M, som er førende inden for databeskyttelse til berøringsskærme.

Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.